Production Sound Recording | Sound Design | Sound Mixing
Production Sound Recording | Sound Design | Sound Mixing

Privacy statement Framewaves

Framewaves – Production Sound Recording | Sound design | Sound mixing

Versie van 20 mei 2018.

Bedankt voor je bezoek aan mijn website framewavesaudio.com. Als je meer informatie wilt, dan bestaat de mogelijkheid om een formulier in te vullen op de contactpagina. Je kunt ook per mail contact met me opnemen en -bijvoorbeeld- een kennismakingsgesprek aanvragen. In alle gevallen laat je online sporen na en/of persoonlijke gegevens achter. Op deze pagina leg ik uit wat er gebeurt met de informatie die je aan me stuurt.

Gegevensbescherming (AVG)

Als ondernemer ben ik verplicht je te informeren over de omgang met je persoonsgegevens. Je kunt hier lezen hoe ik gegevens verzamel, opsla en gebruik.

De uitleg hieronder is zo toegankelijk mogelijk geformuleerd. Bekijk het allemaal op je gemak. Als ik het hele verhaal alvast voor je mag samenvatten, dan staat er dat ik zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol met jouw persoonlijke gegevens omga. Uiteraard!

Website

Als je de website bezoekt, een contactformulier invult en/of gebruik maakt van de diensten van Framewaves, dan worden er persoonsgegevens verwerkt. Het gaat om je voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres en gegevens over je activiteiten op de website.

Contactformulier

Als je informatie of een gesprek aanvraagt via het contactformulier, gebruik ik je e-mailadres, of telefoonnummer om contact met je op te nemen. De persoonlijke toelichting die je er eventueel bij vermeldt, komt niet verder dan mijn mailbox.

Waarom worden je gegevens opgevraagd?

Een aantal van jouw gegevens heb ik nodig om contact met je op te nemen en om de dienstverlening te kunnen uitvoeren. Ik bewaar je naam en andere noodzakelijke gegevens om contact te onderhouden en je te informeren over zaken die voor onze samenwerking relevant zijn.

Alle informatie die je per mail met me deelt, sla ik zorgvuldig op. Telefonisch gedeelde informatie wordt niet schriftelijk vastgelegd.

Je gegevens worden mogelijk ook verwerkt om nieuwsbrieven te versturen en om bezoekersgedrag te analyseren ter verbetering van de website.

Wat gebeurt er niet met je gegevens?

Je gegevens worden niet verkocht. Ze worden ook niet gebruikt om uitgebreide bezoekersprofielen samen te stellen.

Worden je gegevens met derden gedeeld?

Ja, je gegevens worden gedeeld met derden als dat noodzakelijk is vanwege een wettelijke verplichting of een gerechtvaardigd belang (zoals redelijke bedrijfsvoering). Dit zijn de partijen waar ik jouw gegevens mee deel:

– de bank, vanwege de verwerking van betalingen,
– belastingadviseur, vanwege inzage in facturen met adresgegevens,
– websitehoster Yourhosting, voor de opslag van gegevens uit contactformulieren,
– Google Analytics, voor de analyse van bezoekgegevens website.

Met deze ‘verwerkers’ zijn verwerkersovereenkomsten gesloten.

Wat gebeurt er terwijl je surft?

Ik plaats zelf geen cookies op de website framewavesaudio.com, maar je surfgedrag wordt wel geregistreerd. Via Google Analytics worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres. Er staan ook links naar sociale netwerken op mijn website, zoals Facebook, LinkedIn, Instagram, etc. Deze bedrijven kunnen jouw surfgedrag volgen.

Via de instellingen van je internetbrowser kun je je afmelden voor cookies (niet meer opslaan), alle eerder opgeslagen informatie verwijderen en een melding laten geven bij verzending van een cookie. Let er wel even op dat sommige websites minder goed kunnen functioneren als je alle cookies uitschakelt.

Google Analytics

Met Google Analytics kan ik bezoek- en klikgedrag op de website analyseren. Die informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten en verwerkt in rapporten over het functioneren van de website. Op de websites van Google en Google Analytics vind je hun privacybeleid met meer informatie.

Het verzamelen van bezoekcijfers gebeurt op een privacy-vriendelijke manier; het unieke klantgedeelte van het IP-adres heb ik geanonimiseerd en ‘gegevens delen’ is uitgezet.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen als Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Hier heb ik geen invloed op.

Je gegevens zijn goed beveiligd

Ik neem de bescherming van je gegevens serieus. Met alle ‘verwerkers’ (zie hierboven) zijn afspraken vastgelegd. Mijn eigen computers zijn met betrouwbare technische maatregelen beveiligd (gebruikersnamen, inlogcodes en beveiligingssoftware).

Zoals je hebt kunnen zien maakt de website gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat. Een SSL-verbinding kun je herkennen aan het slotje en het woord ‘veilig’ voor het internetadres.

Hoe lang blijven je gegevens bewaard?

Ik bewaar je persoonlijke gegevens niet langer dan logisch of nodig is. Anders gezegd: zolang er sprake is van een ‘klant-/opdrachtgever’-relatie sla ik je gegevens op. Uiteraard moet ik me ook houden aan de wettelijke en fiscale kaders, zoals de verplichting van de Belastingdienst om facturen zeven jaar te bewaren.

Als je uitsluitend geabonneerd bent op de Nieuwsbrief, dan kun je zelf onze ‘digitale relatie’ -per direct- beëindigen door je uit te schrijven. Daar kan ik je ook bij helpen.

Klopt er iets niet, wil je je gegevens inkijken of laten verwijderen?

Je mag er op vertrouwen dat ik niets van jouw persoonlijke gegevens -zonder jouw toestemming- deel met anderen, tenzij er een administratieve of wettelijke verplichting voor geldt. Je gegevens worden niet langer bewaard dan logisch of nodig is voor het werk dat ik voor je doe. De bezoekcijfers van framewavesaudio.com worden geanonimiseerd bijgehouden door Google Analytics. Je kunt me altijd vragen om jouw gegevens in te zien, te corrigeren, of te verwijderen.

Neem contact op en ik maak het voor je in orde, uiterlijk binnen twee werkdagen (tijdens mijn vakanties kan het iets langer duren). Mocht je er aanleiding toe zien, dan kun je bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens en/of een klacht indienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.

Heb je tips, vragen of andere feedback?

Framewaves
Jason DeGraw
Zandkamp 13
3828 GA HOOGLAND
+31 6 39 770 356

KvK 71050825
https://framewavesaudio.com
jason@framewavesaudio.com